Nike Air Max 97 - en klassiker gjennom tider

Posted by admin 25. Jan 2019 0 Comment(s)

Nike Air Max 97 - en klassiker gjennom tider

 

I de senere år, under påvirkning av den nye populære trenden som er representert av "Old Hurricane", har begrepet "retro" reindled flammen av utvinning; samtidig er denne stilen også perfekt tilpasset egenskapene til vår nåværende høst og vinter. , for oss å skape overlegen slitasje og velg - akkurat som den nåværende Nike Air Max 97.

 

Nike Air Max 97 - en klassiker gjennom tider

 

Når det gjelder arbeid med perfekt vintage temperament, Air Max BW sko som ble født i 1991 er utvilsomt et alternativ å ikke gå glipp av. Ordet "BW" i navnet betyr "stort vindu" for å referere til Air Max 90-kroppen. Den halve palmputen som er utstyrt med en mer perfekt vinduspute i vindusvisualiseringsvinduet.

 

Våren 2018 tiltok en ny komposittsko med Nike Air Max 97 BW vellykket høy popularitet med sitt elegante utseende og unike temperament. Formen fortsetter å perfekt forlenge BW prototypens øvre design samtidig som den passer til samme klassiske Air Max 97 full palms Max Air pute mellomsåle for en unik visuell effekt.

 

Nike Air Max 97 - en klassiker gjennom tider

 

Med hensyn til utseendet er Air Max 97 BW pakket i en klassisk Nike skoboks. Den lyse rødfarge kompletteres med den hvite Nike Swoosh. Erkjennelsen er ekstremt høy, og den karakteristiske personligheten er uhindret. Det arver klassikerne av tiden. Design, selv det første øyeblikket berørt av fingertuppene, kan føle den rike retro-smaken.

 

Kjernekonseptet "Silver" er uløselig knyttet til Air Max 97-serien. På den ene siden er den mest fascinerende fargematchingen til Air Max 97 Silver Bullet-fargetilpasningen kalt "Silver Bullet". Med de medfødte vintage talentene til skoene har Air Max 97 BW også en perfekt kjemisk reaksjon med sølv, noe som gir et førsteinntrykk som er uforglemmelig.

 

Nike Air Max 97 - en klassiker gjennom tider

 

Med en sølvtone-aksent, komplementert av en svart kroppsfôring og hældetaljering, er Air Max 97 BW sikker på å vise en fantastisk visuell opplevelse uansett hvem den er. Et snev av særegent blåviolett Swoosh pynter skosiden, og legger til et visst lagslag på merkets appell.

 

Når det gjelder detaljer, er det hvite båndet på skohuset utsmykket med det populære 3M reflekterende materialet. Effekten er veldig lik den til Air Max 97. Selv nattesport kan gi den uendelige sjarmen til den iøynefallende indeksen. Det fremhever vitaliteten til unge og populære.

 

Nike Air Max 97 - en klassiker gjennom tider

 

Den fargerike øvre er spesielt viktig for en retro løpesko. På grunn av dette er Air Max 97 BWs hardtydende ytelse i den øvre posisjonen det høyeste nivået på markedet: retro-stil splicing materiale design, passe godt i sjelen til den retro trenden, forme den fremragende Verdien av uttrykket.

 

Tunge posisjonen er utsmykket med Nike Swoosh, som fremhever den perfekte sjarmen til den akademiske retro karakteren. Under den skinnende store sølvfargetilpasningen avsløres de generelle og detaljerte fordelene.

 

Nike Air Max 97 - en klassiker gjennom tider

 

Hælposisjonen er utsmykket med ordene "AIR MAX", den hvite bokstaveren kompletterer den svarte bakgrunnen og kontrastdesignets unike kontrast; bunnen av håndflaten er også dekorert med den delikate Nike Swoosh, etterfulgt av hælen Swoosh, hvor samme posisjon vises, ekkoer - du kan ikke forestille deg et par sko som kan polere alle detaljene så perfekt, og Air Max 97 BW ser ut som det er uanstrengt.

 

Som kjerneinnhold i den høyprofilerte Air Max 97 BW midtbunnsytelsen, la oss ta en nærmere titt: den fullstendige Palm Max Air-atmosfæren pudens velsignelse, skaper en komfortabel og behagelig fotopplevelse, den første foten På et øyeblikk, du kan dypt sette pris på den ultimate støtdempende ytelsen at denne klassiske teknologien som spenner over tid, kan bringe oss.

 

Nike Air Max 97 - en klassiker gjennom tider

 

Full vindusvisualisering Vinduet Max Air er uten tvil flaggskipets konfigurasjonsstandard, fra Air Max 97 til dette par komposittsko som fortsetter sin designsjel. Under støtte av solid svart gummi ytre såle er denne Max luftpute full av luksus, og det er nok å bli fascinert av fingertuppene eller personlig.

 

Forfølgelsen av estetikk er det uforanderlige temaet menneskeheten siden antikken. Den spenner over tidene og kombinerer egenskapene til de klassiske Nike løpeskoene som ble født på 1990-tallet, suppleret med temaet metallisk sølv. Du kan nesten ikke tenke på det. Feiing Space Sci-Fi-stilen på 90-tallet, og Air Max 97 BW, som er både retro og moderne, vil definitivt være en super populær trend som vil gi nye overraskelser og legge til et snev av retro temperament.

 

Nike Air Max 97 - en klassiker gjennom tider

Leave a Comment